Co se děje na Kavkách?

Menu na týden od 15. dubna

Menu na nový týden je tu, co z něj doporučujeme a na čem si pochutnat? 

Pondělí: Začněte týden lahodnou krémovou česnečkou s chlebovými krutonky a pokračujte steakem z vepřové kotlety se smetanovou omáčkou se zeleným pepřem, doplněným o opečené bramborové dukátky.

Úterý: Nechte se okouzlit pikantními krůtími nudličkami na kari, které podáváme s pažitkovou rýží nebo opečeným bramborem.

Středa: Středa přináší osvěžující pestré listy salátů s jemně krájenou zeleninou, grilovaným hermelínem a cézar majonézou – ideální volba pro ty, kteří touží po lehkém a zdravém jídle.

Čtvrtek: Na čtvrtek doporučujeme pečené karbanátky s hořčicí a sekanou cibulkou, které podáváme s vařenými bramborami.

Pátek: K zakončení týdne si dopřejte lahodnou Znojemskou hovězí pečeně s dušenou rýží nebo houskovým knedlíkem.

Pro více informací o našem týdenním menu navštivte naše webové stránky.

Co si poznamenejte, i letos na Kavčích horách oslavíme filipojakubskou noc. V úterý, 30. dubna při pálení čarodějnic i s živou hudbou, zahraje nám kapela Black Flek.

Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám dobrou chuť!

Vaše B. N. K. H.


Menu na týden od 8. dubna

Co pro vás máme a doporučujeme v novém týdnu? 

Vítejte na začátku nového, počasím skoro až letního, týdne. S radostí vás zveme, abyste si s námi užili nejen skvělé počasí, ale i naší dobou kuchyni. Na čepu na vás čekají pivní speciály, které doplní vybraná doporučená jídla z našeho menu.

Pondělí: Začněte týden s chutí na opečenou grilovací klobásu, podávanou s čočkou, sázeným vejcem a kyselou okurkou.

Úterý: Pro úterý si vyberte mezi smaženým rybím karbanátkem nebo obalovaným květákem, obě varianty podáváme s bramborami dle vaší chuti a tatarskou omáčkou.

Středa: Středu ovládne mexická tortilla s vepřovou panenkou, paprikami, fazolemi a kuřicí – pravá chuť Mexika uprostřed jara.

Čtvrtek: Čtvrtek přinese osvěžující balkánský salát s olivami, marinovaným sýrem, červenou cibulkou a grilovaným kuřecím prsíčkem.

Pátek: V pátek se těšte na jarní bramborovou polévku a jako hlavní jídlo na zapečené francouzské brambory s uzeným masem a okurkovým salátem.

Pro více informací o našem týdenním menu a pivních speciálech navštivte naše webové stránky.

Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám příjemný týden plný slunce, radosti!

S láskou k jídlu a pohodě,

Vaše B. N. K. H.


Menu na první dubnový týden

Vítejte v prvním dubnovém týdnu plném nových chutí! Připravili jsme pro vás lákavou nabídku, která vás zahřeje a potěší i v chladnějších dnech. Co v tomto týdnu doporučujeme? 


Úterý:
Nechte se hýčkat vepřovými výpečkami, podávanými s klasickými bramborovými knedlíky a osvěžujícím kysaným zelím.

Středa:
Středa patří vařenému hovězímu, s lahodnou koprovou omáčkou a volbou mezi houskovými knedlíky nebo šťavnatými bramborami.

Čtvrtek:
Tento čtvrtek si pochutnejte na lahodné dýňové polévce Hokaido. A jako hlavní chod si dopřejte klasický Vídeňský hovězí guláš s houskovými knedlíky a vídeňskou cibulkou.

Pátek:
Na závěr týdne si dopřejte exotickou lahůdku - thajskou masovou směs ve sladkokyselé omáčce s chilli, ananasem, mladou cibulkou, paprikou a rýží.

Na kompletní týdenní nabídku se můžete podívat  na našich stránkách.

Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám příjemný začátek dubna plný dobrého jídla a radosti!

A po celý týden máme již na čepu pivní speciály.

S pozdravem,

Vaše B. N. K. H.


O velikonočním víkendu bude zavřeno

Vážení hosté,  rádi bychom vás informovali, že v sobotu 30. 3. a v neděli 31. 3. bude naše bistro uzavřeno.   Děkujeme vám za pochopení a přejeme vám, abyste si užili krásné Velikonoce v příjemné společnosti svých blízkých.   S pozdravem, Bistro na Kavčích horách


Menu na týden od 25. března

V předvelikonočním týdnu pro vás máme řadu dobrot v týdenní nabídce. Co doporučujeme? :) 

Velikonoční týden je tady, a slibuje příjemné jarní počasí počasí! Přijďte oslavit jaro s našimi speciálními Velikonočními chody a užijte si výběr pivních speciálů přímo na čepu.

Pondělí:
Začneme týden pečenou teplou šunkou, podávanou se špenátem a křupavými bramborovými plackami.

Úterý:
Pro úterý jsme připravili hovězí líčka pomalu dušená na červeném víně, servírovaná se šťouchanými bramborami, aby zahřála a potěšila.

( v úterý 26. března 2024 budou od 15:00 vnitřní prostory bistra uzavřeny za účelem soukromé akce. Objednávkové okénko z parku zůstane otevřené. ) 

Středa:
Ve středu na vás čeká pečené předvelikonoční kachní stehno, doprovázené tradičními bramborovými knedlíky a červeným zelím.

Čtvrtek:
Na čtvrtek si můžete vychutnat plněné papriky v rajčatové omáčce, nabízené s vaší volbou rýže nebo houskového knedlíku.

Pátek:
Páteční specialitou je postní Velikonoční nádivka, podávaná s vařenými bramborami a osvěžujícím okurkovým salátem, připomínající staré dobré časy a přinášející chuť Velikonoc do vašich domovů.

A nezapomeňte, že k tomuto jarnímu festiválu chutí patří i výběr pivních speciálů přímo na čepu.

Pro více informací o našem týdenním menu navštivte naše webové stránky.

Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám radostné Velikonoční svátky plné nezapomenutelných zážitků!

Hezké Velikonoční dny přeje,

Vaše B. N. K. H.


Menu na týden od 18. března

Co pro vás chystáme a doporučujeme v novém týdnu?

Podívejte se na novou týdenní nabídku! Máme pro vás připravena lahodná jídla plná chutí a vůní, která vám zpříjemní každý den.

Pondělí: Doporučujeme kuřecí steak s opečenou Tyrolskou šunkou, bramborami dle chuti a hořčicí.

Úterý: Na úterý si můžete vybrat Segedínský guláš s houskovým knedlíkem nebo bramborami.

Středa: Pro středu doporučujeme grilované filátko z čerstvého lososa s přelivem jemné holandské omáčky a vařeným bramborem.

Čtvrtek: Nenechte si ujít medailonky z hovězí svíčkové s glazovanými fazolkami, bramborami dle chuti a dijonskou majonézou.

Pátek: Na závěr týdne doporučujeme hovězí maso na pepři s těstovinami penne nebo rýží.

Pro kompletní týdenní nabídku a další informace mrkněte na týdenní menu.

Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám dobrou chuť!

S pozdravem, B. N. K. H.


Menu na týden od 11. března

Sluníčko nám na začátku týdne sice zatím nepřeje, ale co si na kavkách dát? Dobrého je toho spoustu, ale co doporučíme z aktuálního menu? 

Pondělí:

Doporučujeme steak z vepřové kotlety se smetanovou omáčkou se zeleným pepřem a opečené bramborové dukátky.

Úterý:

Na úterý vám nabízíme pikantní krůtí nudličky na kari s pažitkovou rýží nebo opečeným bramborem.

Středa:

Pro středu máme připravený Záhorácký závitek plněný slaninou a kysaným zelím se šťouchanými bramborami a restovanou cibulkou.

Čtvrtek:

Na čtvrtek si pochutnejte na pestrém masovém špízu s šopským salátem a chilli majonézou.

Pátek:

K zakončení týdne doporučujeme plněnou kuřecí roládu s bramborovou kaší a kyselou znojemskou okurkou.

Pro kompletní týdenní nabídku a další informace navštivte naše webové stránky: https://nakavcichhorach.cz/info/menu/#tydenni

Těšíme se na vás a přejeme vám skvělý týden plný lahodných chutí!


B.N.K.H. 

 


Tipy na první březnový týden

Vítejte v prvním březnovém týdnu, kdy jaro pomalu klepe na dveře! Máme pro vás připravena chutná a domácí jídla, a z nich vám v tento týden doporučujeme:

Pondělí: Penne s lososem, smetanou, rajčaty a koprem, posypané parmezánem.

Úterý: Hovězí na česneku s bramborovými knedlíky a špenátem.

Středa: Pikantní kuřecí paličky v mexickém koření s opečenými brambůrkami a zelným salátem.

Čtvrtek: Vepřová panenka v parmské šunce s bramborami dle chuti a dijonskou hořčicí.

Pátek: Čočka Beluga s kořenovou zeleninou, pošírovaným vejcem a opečenou slaninou.

Pro kompletní týdenní nabídku a další informace navštivte naše webové stránky: https://nakavcichhorach.cz/info/menu/#tydenni

Těšíme se na vás a přejeme vám dobrou chuť!

B. N. K. H


Nabídka na nový týden

Na co dobrého v týdnu od 26. února - 3. března ? 

Posíláme srdečný pozdrav na začátku posledního únorového týdne.

Co pro vás máme připravené a co doporučujeme z naší aktuální nabídky?

Dnes, v pondělí, vám doporučujeme teplou uzenou šunku s bramboráčky, kysaným zelím a restovanou cibulkou.

V úterý se můžete těšit na českou klasiku - hovězí svíčkovou na smetaně z mladého býčka s houskovým knedlíkem.

Ve středu není co řešit, objednejte si smažený krůtí řízek Gordon Blue s bramborovou kaší a Znojemskou okurkou.

Čtvrtek bude věnován vepřovým pochoutkám - uzená polévka s kroupami a vepřová játra na slanině s dušenou rýží.

A v pátek, první březnový den, vám doporučujeme pečený telecí váleček na kořenové zelenině a červeném víně s rýží, nebo opečeným bramborem.

Kompletní týdenní nabídku najdete na našich webových stránkách: https://nakavcichhorach.cz/info/menu/#tydenni

U nás si můžete vychutnat dobré jídlo za skvělé ceny nejen během týdne, ale i o víkendu.

S pozdravem,
B. N. K. H


Tipy v menu od 19. února

Zdravíme přátele z Kavčích hor v novém týdnu. Co doporučujeme z aktuální nabídky?

Na pondělí doporučujeme mix listových salátů s grilovanou zeleninou na špízu, mozzarellou, ajvarem a opečenou bagetou.

V úterý vás zveme na Hamburskou vepřovou pečeně na smetaně s houskovým knedlíkem nebo těstovinami.

Největší pecku chystáme na středu - pečené kachní stehno s bramborovým knedlíkem a červeným zelím.

Ve čtvrtek pro milovníky hodů máme domácí opečenou jaternici na sádle s kysaným zelím a šťouchanými bramborami s cibulkou.

A v pátek? Kromě tradičních řízečků nabízíme oblíbenou thajskou masovou směs ve sladkokyselé omáčce s chilli, ananasem, mladou cibulkou, paprikou a rýží.

Kompletní týdenní nabídku můžete najít na našich stránkách: https://nakavcichhorach.cz/info/menu/#tydenni

Bistro máme otevřené i během víkendu. S příchodem jara zde budeme mít již rozšířenější nabídku. Informace k ní budeme rozesílat v blízké době.

S pozdravem,
B. N. K. H