Co se děje na Kavkách?

Na horách sněží .. i na kavčích :)

Máme tu krásně, ideální podmínky pro procházku a sáňkování. Výdejní okénko otevřeno každý den od 11:00 do 20:00. Polední menu každý pracovní den. A odpolední malá jídla do parku. 

Prý se tomu říká bestie z východu? ???? Už ani nevzpomínáme na takovou pořádnou sněhovou nadílku v praze. Přejeme hezké pondělí ze zasněžených Kavčích hor. Přejeme ať to tento týden klouže jen kontrolovaně. Třeba na sáňkách, na kavkách. Otevřeno máme každý den od 11:00 do 20:00
 
POLEDNÍ NABÍDKA:
Co vybíráme a doporučíme v tomto týdnu? Dnes, v pondělí teplou uzenou šunku s bramboráčky, kysaným zelím s restovanou cibulkou /bramborovými nočky/ . V úterý hovězí svíčková z mladého býčka s houskovým knedlíkem. Ve čtvrtek švédský filet z vepřové panenky plněný šunkou, sýrem a šalvějí s hranolky a dijonskou hořčicí.
Co dalšího máme tento týden, najdete na našem webu: https://nakavcichhorach.cz/info/menu/#tydenni
 
SÁŇKOVÁNÍ V PARKU:
Bude prvotřídní ???? Na kopci 10 cm čerstvého neprošlápnutého prašanu. Přijďte si s děti odpoledne zabobovat. Horké nápoje pro děti i dospělé poté dobře zahřejí ????
 
RESTARAUCE:
Vnitřní prostory restaurace jsou nadále uzavřeny. Otevřeno máme přes okénko, od 11:00 do 20:00. Nově jsme rozšířili nabídku z kuchyně i do večerních hodin. Podívejte se zde: https://nakavcichhorach.cz/info/menu/#stale
 
ROZVOZ a ROZNOS:
Rozvoz a roznos jídel po okolí. Objednávky je možné řešit na telefonu +420 739 105 001.


Aktuálně z Kavčích hor